Καφέ στην Καρδίτσα έβαλε λούτρινους αρκούδους στη θέση των πελατών και έγινε viral

Καφέ στην Καρδίτσα έβαλε λούτρινους αρκούδους στη θέση των πελατών και έγινε viral

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι σαν τα άλλα. Δεν θα περάσουμε τις γιορτινές μέρες περπατώντας ανέμελα στου στολισμένους δρόμους, δεν θα ψωνίσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, ούτε θα κρυφτούμε σε ζεστά μαγαζάκια για εκλέρ και καπουτσίνο όταν θα δυναμώσει το κρύο. Η πανδημία έχει βάλει φρένο σε όλες αυτές τις μικρές απολαύσεις των εορτών όπως και στην καλή μας διάθεση… Ωστόσο, δεν το βάζουν όλοι κάτω!

 

Το Destro all day services, ένα καφέ στο κέντρο της Καρδίτσας, δίνει καθημερινά την μάχη του με τον πιο γλυκό τρόπο. Μετά την κακοκαιρία του Ιανού που έπληξε την πόλη τον Σεπτέμβριο, το συγκεκριμένο μαγαζί καταστράφηκε. Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να το ανακαινίσει όλο από την αρχή. Ο κορονοϊός και το lockdown δεν τον πτόησαν και θέλησε να προσφέρει αισιοδοξία και ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα στους κατοίκους, σε μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας.

Εκτός από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που κερδίζει τα βλέμματα των περαστικών, προχώρησε και σε μια ακόμα καινοτομία που έκλεψε τις εντυπώσεις: έβαλε λούτρινους αρκούδους να κάθονται στις καρέκλες που, αν δεν υπήρχε lockdown, θα κάθονταν οι πελάτες του. Μια κίνηση που εντυπωσίασε τους κατοίκους της πόλης και τους χάρισε (ξανά) το χαμόγελο στα χείλη. 

Ο ιδιοκτήτης του Destro all day services και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Ρόβας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Μικροί και μεγάλοι χαζεύουν το μαγαζί και υπάρχει και διαδραστικότητα στα social media. Μπορεί να είναι αρκούδοι, αλλά είναι ένας κόσμος αληθινός. Αυτόν περιμένουμε ξανά, σύντομα κοντά μας πάλι. Εμείς μέχρι τότε θα τους προσφέρουμε την αγάπη μας, την αγκαλιά μας… με απόσταση και μια ωραία εικόνα για τις γιορτές. Ενωμένοι θα το περάσουμε και αυτό».

Πηγή: iefimerida.gr

v