Ζήτησε από τον Άη Βασίλη να ξαναδεί την καλύτερή της φίλη, κι εκείνος την βρήκε!

Ζήτησε από τον Άη Βασίλη να ξαναδεί την καλύτερή της φίλη, κι εκείνος την βρήκε!

Ο Άγιος Βασίλης, φέτος πήγε λίγο νωρίτερα στην Αμερική για να εκπληρώσει την ευχή ενός μικρού κοριτσιού… Πρόκειται για μια υπέροχη ιστορία των φετινών Χριστουγέννων που μας συγκίνησε όλους.

Η μικρή Annalisse Hocking που δεν είχε επικοινωνήσει με την καλύτερή της φίλη για δέκα μήνες, έγραψε ένα γράμμα στον Άη Βασίλη  αλλά αντί για παιχνίδια ζήτησε μόνο να της βρει την φίλη της! Η μητέρα της διάβασε το γράμμα προς τον Άη Βασίλη και κίνησε γη και ουρανό να κάνει την ευχή της πραγματικότητα. 

Ανάρτησε το γράμμα της κόρης της στο Facebook και ζήτησε την βοήθεια των φίλων της. Κάποιοι βρήκαν απλά το γράμμα χαριτωμένο, ενώ αρκετοί μοιράστηκαν την ανάρτησή της για να την βοηθήσουν να εντοπίσει την φίλη της κόρης της. 

Πραγματικά, 90 λεπτά αργότερα, η ανάρτηση είχε βρει τον σωστό παραλήπτη! Η μαμά του «χαμένου» κοριτσιού διάβασε το γράμμα της μικρής Annalisse και αποδείχθηκε πως οι δύο φίλες μένουν μόνο μισή ώρα μακριά. 

Οι δυο μαμάδες κανόνισαν μια μυστική συνάντηση ώστε να κάνουν έκπληξη τα δύο κορίτσια και μόλις έφτασε η ώρα της συνάντησης, οι μικρές φίλες ξετρελάθηκαν από τη χαρά τους! Έκτοτε, μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο και περιμένουν με ανυπομονησία την λήξη της καραντίνας ώστε να μπορούν να συναντιούνται όπως παλιά. 

Πηγή: moms.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v