Θεσσαλονίκη: πάνω από 1000 κομμωτές κουρεύουν παράνομα σε σπίτια

Θεσσαλονίκη: πάνω από 1000 κομμωτές κουρεύουν παράνομα σε σπίτια

Την ώρα που τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων έχουν πάρει φωτιά ώστε να προλάβουν οι πελάτες να περιποιηθούν τα μαλλιά τους για τις γιορτές, ο πρόεδρος του σωματείου κουρέων κομμωτών Θεσσαλονίκης κάνει καταγγελία για... παράνομη διακίνηση κομμωτικών υπηρεσιών από κομμωτές που γυρνούν με το βαλιτσάκι τους από σπίτι σε σπίτι!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου κουρέων κομμωτών Θεσσαλονίκης, Παύλος Κολοβός, δήλωσε πως τα απανωτά τηλεφωνήματα των πελατών έχουν οδηγήσει τουλάχιστον 1.000 κομμωτές της πόλης, να κουρεύουν σε σπίτια, παράνομα.

«Πηγαίνουν με τα βαλιτσάκια τους στα σπίτια και κουρεύουν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και η παραοικονομία ακμάζει εις βάρος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ο κ. Κολοβός, προσθέτοντας μάλιστα ότι στην αρχή ήταν μόνο οι πλανόδιοι κομμωτές, ενώ μετά και το δεύτερο lockdown βγαίνουν στον δρόμο και επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά»

Μάλιστα, όταν κατήγγειλε τη συγκεκριμένη μέθοδο στην αστυνομία, ο διοικητής του απάντησε πως είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν την κατάσταση και του πρότεινε να συγκεντρώσει αποδείξεις ώστε να μπορέσουν να παρέμβουν. «Είναι επικίνδυνο να πηγαίνει κάποιος σε 10 σπίτια τη μέρα. Από τους 1.000 συνολικά, 100-200 δεν θα έχουν κολλήσει κάπου κορονοϊό με τόση έκθεση;», διερωτάται ο πρόεδρος του Σωματείου, επισημαίνοντας ότι βάσει στατιστικών, στη Θεσσαλονίκη, το 73% των πελατών επιλέγει να βάφει μαλλιά στο σπίτι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v