5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα ελπίδας

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα ελπίδας

Ένα 5χρονο κορίτσι που πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου των νεφρών μπόρεσε να ξεχάσει για λίγο το πόνο και τις δυσκολίες, όταν μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα της Disney ως μέρος ενός συγκινητικού πρότζεκτ ενός φωτογράφου. Το μήνυμα δύναμης που στέλνει καθώς και το υπέροχο χαμόγελό της συγκινούν και μοιράζουν αισιοδοξία.

«Είχε έναν όγκο 13 εκατοστών στο νεφρό της», λέει ο πατέρας της, «Αφαίρεσαν τον όγκο και το ένα νεφρό, και η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά είχε ακόμα καρκίνο στο άλλο νεφρό, στους πνεύμονες, στο συκώτι, στους λεμφαδένες της».

O φωτογράφος όταν έμαθε για την περιπέτεια υγείας της μικρούλας επικοινώνησε με τον πατέρα και έμαθε ποιες πριγκίπισσες ήταν οι αγαπημένες της. Στη συνέχεια αγόρασε υπέροχα κοστούμια και έστησε τη μαγική φωτογράφηση!

Η μικρή Arianna ενθουσιάστηκε πολύ και πόζαρε με ένα τεράστιο χαμόγελο καθώς το κάθε παραμύθι γινόταν πραγματικότητα με την ίδια πρωταγωνίστρια!

O πατέρας της μίλησε για τα τεράστια αποθέματα δύναμης που έχει η κόρη του αλλά και όλα τα παιδάκια που παλεύουν με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα είπε:«Εκπροσωπεί όσους δεν έχουν μαλλιά. Είναι πολύ όμορφη και ακόμα και χωρίς μαλλιά είναι μια πριγκίπισσα!»

v