Η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων που μας έκανε να δακρύσουμε

Η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων που μας έκανε να δακρύσουμε

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα διαφημιστικά σποτ της τηλεόρασης μας εντυπωσιάζουν ή γίνονται λόγος συζήτησης και... κουτσομπολιού! Ωστόσο, είναι ελάχιστα εκείνα που μας «αγκίζουν», μας συγκινούν και μας  κάνουν να δακρύσουμε. Μία τέτοια διαφήμιση ξεχωρίσαμε φέτος επειδή πιάνει απόλυτα το πνεύμα της εποχής και φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Πρόκειται για μια ολλανδική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση φαρμακοβιομηχανίας. Το δίλεπτο διαφημιστικό σποτ δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα, απομονωμένο από την πανδημία του κορονοϊού, να προσπαθεί καθημερινά να γυμναστεί.

Συγκεκριμένα, προσπαθεί να σηκώσει μια βαριά μπάλα κάνοντας όλους όσους τον βλέπουν να απορούν. Οι γείτονες, οι περαστικοί αλλά και η ίδια του η κόρη δεν μπορούν να εξηγήσουν τη στάση του και νομίζουν ότι ο παππούς δεν είναι καλά. 

Στο τέλος της διαφήμισης, καταλαβαίνουμε πως ο παππούς ήθελε απλά να δυναμώσει ώστε να μπορέσει να σηκώσει στα χέρια την εγγονούλα του για να βάλει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Το αλληγορικό μέρος της διαφήμισης και το μήνυμα που θέλει να περάσει, το αφήνουμε σε σας. Εξάλλου, αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά!

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v