«Δεν είναι μόνο αδελφή μου. Είναι η κολλητή μου και θα έκανα τα πάντα για 'κείνη!»

«Δεν είναι μόνο αδελφή μου. Είναι η κολλητή μου και θα έκανα τα πάντα για κείνη!»

Το αίμα νερό δεν γίνεται και, ό,τι κι αν συμβεί σε μια οικογένεια, τα αδέλφια τα ενώνει πάντα ένας δεσμός ισχυρός. Ένας δεσμός που μοιάζει ακόμα πιο ισχυρός όταν μιλάμε για δύο αδελφές που ταίριαξαν από μικρές, έζησαν κοινές εμπειρίες, μοιράστηκαν τις ίδιες αναμνήσεις και έγιναν αχώριστες! Αυτές οι αδελφές είναι πραγματικά ευλογημένες που έχουν η μία την άλλη και δεν θα δίσταζαν να κάνουν τα πάντα η μία για την άλλη.

«Μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες μου είναι ότι μεγάλωσα δίπλα στην καλύτερή μου φίλη που τυχαίνει να είναι και αδελφή μου. Κοιτάζοντας πίσω, σκέφτομαι όλες τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε, όλες τις στιγμές που ζήσαμε και όλες τις δυσκολίες που ξεπέρασα έχοντάς την πάντα δίπλα μου..

Δεν είναι μόνο η αδερφή μου. Είναι το μόνο άτομο που με καταλαβαίνει πραγματικά. Μπορώ να της μιλήσω για οικογενειακά ή προσωπικά μου θέματα που με απασχολούν και να με κατανοήσει καλύτερα από τον καθένα. Είναι το μόνο άτομο που με συμβουλεύει με ειλικρίνεια, και μου λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα κι αν δεν θέλω να τ’ ακούσω. 

Δεν είναι μόνο η αδερφή μου. Είναι ο ώμος για να κλάψω. Είναι εκείνη που θα της τηλεφωνήσω αργά το βράδυ, θα ακούσει τους παράλογους φόβους μου χωρίς να με κρίνει, και που γνωρίζει κάθε αδυναμία και κάθε ελάττωμά μου. Γνωρίζει τα πάντα για μένα σαν να τα έχει ζήσει κι η ίδια, και εξακολουθεί να με αποδέχεται και να με στηρίζει στα πάντα. 

Δεν είναι μόνο η αδερφή μου. Είναι η κολλητή μου. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορώ να βασιστώ όταν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και που ποτέ δεν διστάζει να με υποστηρίξει και να με στηρίξει - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές πρέπει να είναι σκληρή μαζί μου. 

Με ξέρει και με αγαπά για αυτό που πραγματικά είμαι και ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι πρέπει να αλλάξω. Υποστηρίζει τα όνειρά μου με το ίδιο σθένος που έχει για τις δικές της φιλοδοξίες. Είναι το πρότυπό μου και ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να με ξαφνιάζει με την γενναιοδωρία της και την σταθερότητα του χαρακτήρα της. 

Ήθελα λοιπόν να της υπενθυμίσω πόσο την θαυμάζω, την εκτιμώ και την λατρεύω…

Αδελφούλα μου, θα έκανα τα πάντα για σένα - όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ για μένα!»

Πηγή: thoughtcatalog.com

v