Παναγιώτης Ραφαήλ: Έναν χρόνο μετά τη θεραπεία είναι καλά και εύχεται χρόνια πολλά!

Παναγιώτης Ραφαήλ: Έναν χρόνο μετά τη θεραπεία είναι καλά και εύχεται χρόνια πολλά!

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν πολύ διαφορετικά και, για πολλούς συνανθρώπους μας, μοναχικά και δύσκολα. Ωστόσο, αυτή η περίεργη χρονιά κλείνει με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού που σηματοδοτεί το τέλος της πανδημίας αλλά και το αισιόδοξο μήνυμα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που μας διδάσκει πως, η αγάπη και η θέληση στο τέλος νικούν.

Στο βίντεο που ανέβασε ο πατέρας του μικρού μας ήρωα στο Facebook, τον είδαμε να στέκεται χαμογελαστός μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο αφήνοντας πίσω την περιπέτεια με την υγεία του.

«Ο Παναγιωτάκης μας έχει δει μεγάλη βελτίωση από τη θεραπεία που έλαβε στην Αμερική. Στέκεται όρθιος πλέον και το αναπνευστικό του έχει φτιάξει», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega.

«Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι», σημείωσε και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε Χριστούγεννα οι τρεις μας. Και μόνο που θα είμαστε στο σπίτι μας και υγιείς αυτό μας φτάνει, δεν θέλουμε τίποτα άλλο».

H μητέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ έδωσε κι αυτή τις ευχές της: «Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι τυχερή και να βγούμε δυνατοί όλοι μέσα από αυτή τη δοκιμασία».

Όπως βλέπουμε και  στο βίντεο, ο μικρός στέκεται πλέον με άνεση μόνος του, κάνει χορευτικές κινήσεις, χαμογελά και στέλνει φιλάκια στην κάμερα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v