5χρονη μοιράζει φαγητό σε άστεγους τα Χριστούγεννα με χρήματα που μάζεψε από τις ζωγραφιές της

5χρονη μοιράζει φαγητό σε άστεγους τα Χριστούγεννα με χρήματα που μάζεψε από τις ζωγραφιές της

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και, παρόλο που εμείς οι μεγάλοι συχνά το ξεχνάμε, τα παιδιά μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μόλις 5 ετών Mya, η οποία θέλησε να κάνει ένα δώρο στους άστεγους της πόλης της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή Mya συνειδητοποίησε ως υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στο δρόμο, χωρίς φαγητό και τα πράγματα που χρειάζονται. Το 5χρονο κοριτσάκι θέλησε να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και να τους προσφέρει ένα πιάτο φαγητό για τις γιορτές.  

Για να μαζέψει λεφτά, έβαλε σε δημοπρασία την παρακάτω ζωγραφιά της στο Facebook και οι προσφορές που έλαβε ήταν απίστευτες. Ο στόχος της ήταν να συγκεντρώσει 25 ευρώ για να δώσει φαγητό σε κάποιον από φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά στην πορεία διαπίστωσε πως μπορούσε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Τελικά, κατάφερε να μαζέψει 1.300 ευρώ με τα οποία εξασφάλισε σε 65 άστεγους ένα μέρος για να πάνε την ημέρα των Χριστουγέννων και να φάνε, να πλυθούν και να κοιμηθούν . Οι γονείς της, φυσικά, δηλώνουν ιδιαίτερα περήφανοι για την πράξη της κόρης τους και όλοι εμείς δηλώνουμε συγκινημένοι κάθε φορά που τα παιδιά μας δείχνουν το μεγαλείο τους!

Πηγή: filoitexnisfilosofias.com 

v