Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του για να είναι όλοι μαζί στο τραπέζι των Χριστουγέννων

Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του για να είναι όλοι μαζί στο τραπέζι των Χριστουγέννων

Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ειδικά για τους ηλικιωμένους τους οποίους οφείλουμε να προστατεύσουμε περισσότερο από τον κορονοϊό, ήταν μοναχικό. Κάποιοι, όμως, βρήκαν τρόπο να έχουν τους αγαπημένους τους κοντά τους ακόμα κι αν εκείνοι... βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά!

O λόγος για τον κύριο Δημήτρη Κλέτσα από τη Λάρισα, ο οποίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στη σύζυγό του Τασούλα: έφερε κοντά τους τα παιδιά τους ζωγραφίζοντάς τα! Ενώ εκείνη είχε ετοιμάσει γεύμα μόνο για δύο, τελικά στόλισε το γιορτινό τραπέζι κανονικά σαν να ήταν μαζί τους τα δυο τους παιδιά με τους συντρόφους τους.

Όπως εξηγεί ο ερασιτέχνης ζωγράφος στο protothema.gr την απόφαση αυτή την πήρε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να ετοιμαστούν τα πορτρέτα των καλεσμένων του:

«Το μεσημέρι των Χριστουγέννων ήταν όλα έτοιμα. Η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε, ενώ στην επικοινωνία που είχαμε με το παιδιά μας το χάρηκαν πάρα πολύ. Ως ερασιτέχνης ζωγράφος είχα να κάνω πορτρέτο τουλάχιστον 50 χρόνια, αλλά εντάξει για τον χρόνο που είχα μπροστά μου πιστεύω πως καλά τα κατάφερα. Ήξερα εδώ και μέρες πως εξαιτίας του ιού δεν θα καταφέρει κανένας να μας επισκεφτεί κι έτσι σκέφτηκα ένα δικό μου τρόπο για να τους έχουμε κοντά».

Ο κ. Κλέτσας  αποτύπωσε τα πρόσωπο των αγαπημένων τους παιδιών  σε ακουαρέλα με κάρβουνο:

«Το βασικό υλικό είναι το κάρβουνο, ωστόσο χρησιμοποίησα κι άλλα προκειμένου το αποτέλεσμα να μου αρέσει περισσότερο. Όταν τα παιδιά μου είδαν τι είχα κάνει πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Ο γιος μου μάλιστα θέλησε τις φωτογραφίες να τις μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα».

Πηγή: protothema.gr

v