Άντρας ξέμεινε σε 2άρι με τη μαμά του και την πρώην γυναίκα του στην καραντίνα και έγινε viral!

Άντρας ξέμεινε σε 2άρι με τη μαμά του και την πρώην γυναίκα του στην καραντίνα και έγινε viral!

Η πανδημία και τα απανωτά lockdown, έγιναν η αιτία για αρκετά παράξενα και αστεία (αν όχι τραγελαφικά) περιστατικά. Είδαμε έρωτες να ανθίζουν εξ αποστάσεως, γάμους με καλεσμένους μέσω κάμερας, καφετέριες που αντικατέστησαν τους πελάτες με λούτρινα αρκουδάκια, και άλλα πολλά! Ωστόσο, τίποτα δεν κέντρισε την περιέργειά μας περισσότερο από τον παρακάτω άντρα που συμβιώνει με «το ζόρι» με την μαμά του και την πρώην γυναίκα του σε ένα δυαράκι!

Πρόκειται για τον Neil Kramer, έναν φωτογράφο που ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. Οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και, τους τελευταίους 10 μήνες συγκατοικεί με την μαμά του και την πρώην γυναίκα του. 

«Ήταν υποτίθεται για λίγες εβδομάδες», είπε προσφάτως στην εφημερίδα New York Post. «Η μητέρα μου ήταν να πάει στη Φλόριντα, αλλά το σχέδιο ναυάγησε, την ίδια στιγμή που το σπίτι της πρώην γυναίκας μου στο Λος Άντζελες πλημμύρισε, κι έτσι μαζευτήκαμε όλοι στο δυάρι μου» εξηγεί ο Neil.

H συμβίωση των τριών τους δεν είναι εύκολη υπόθεση, ενώ συχνά γίνεται αγχωτική: «Σε κάποια στιγμή, τους είπα να πάμε για θεραπεία οικογένειας» σχολίασε με χιούμορ ο Αμερικανός φωτογράφος, τονίζοντας την άβολη κατάσταση μέσα στο σπίτι. 

Η μητέρα του είναι 80 ετών, ενώ με την πρώην σύζυγό του έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια έπειτα από 20 χρόνια γάμου. Ο ίδιος κοιμάται στον καναπέ, καθώς η μητέρα του έχει καταλάβει την κρεβατοκάμαρα και η πρώην την δεύτερη κρεβατοκάμαρα.

Όταν θέλει μερικές στιγμές ηρεμίας κλείνεται στο μπάνιο, ενώ όποιος θέλει να κάνει ένα σημαντικό τηλεφώνημα, πηγαίνει να μιλήσει στο αυτοκίνητο της πρώην γυναίκας του.

«Το χάος που ζούμε δεν περιγράφεται. Η μητέρα μου φρικάρει ότι θα πάθουμε ηλεκτροπληξία με όλο αυτό τον εξοπλισμό», σχολιάζει για τα σύνεργα της δουλειάς του.

Παρόλαυτα, ο Neil Kramer  παραμένει θετικός και αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ - ή τουλάχιστον, έτσι την μοιράζεται με τους φίλους του στο Instagram! Μάλιστα, σκοπεύει να το γράψει σε βιβλίο όλα όσα ζει τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει. 





Πηγή: thetoc.gr

v