Μπορώ να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο αν έχω γερασμένες ωοθήκες;

Μπορώ να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο αν έχω γερασμένες ωοθήκες;

Ερώτηση:
Έκανα μια υστεροσκόπηση. Εδώ και 30 μέρες δεν μου έχει έρθει περίοδος-μου αφαίρεσαν ένα πολύποδα, βέβαια έχω γερασμένες ωοθήκες. Μπορώ να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο;
Απάντηση:

Οποιαδήποτε γυναίκα, εφόσον κάνει ωορρηξία σωστή, μπορεί να μείνει έγκυος και εφόσον το σπέρμα του συζύγου της είναι επαρκές. Αν μου λέτε ότι έχετε γερασμένες ωοθήκες και εννοείτε ότι δεν κάνετε ωοθυλακιορρηξία, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v