Ο Γιάννης Πάριος δώρισε 2 κλίνες ΜΕΘ στο Μεταξά: «Εύχομαι να είναι πάντα άδεια τα κρεβάτια»

Ο Γιάννης Πάριος δώρισε 2 κλίνες ΜΕΘ στο Μεταξά: «Εύχομαι να είναι πάντα άδεια τα κρεβάτια»

Ο αγαπημένος και πιο ερωτικός τραγουδιστής της χώρας μας, απέδειξε πως εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης, είναι και σπουδαίος άνθρωπος! Ο Γιάννης Πάριος, αποφάσισε να θέσει την μουσική του στην υπηρεσία της κοινωνίας και να δωρίσει τα έσοδα από την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Ερώτα» για την παραχώρηση κλινών ΜΕΘ.

Ο μεγάλος ερμηνευτής δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Έκανε πράξη την υπόσχεσή του και δώρισε 2 κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά. Όπως ανέφερε, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Εύχομαι να είναι πάντα τα κρεβάτια που φέραμε για τη ΜΕΘ άδεια. Να μην είναι κανείς πάνω. Μακάρι να ήταν όρθιοι και να μην έρχονταν ποτέ. Εύχομαι υγεία για όλους. Μακάρι να μην χρειαστεί οι άλλοι καλλιτέχνες να μιμηθούν το παράδειγμά μου, αλλά αν χρειαστεί, μακάρι να το κάνουν» δήλωσε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου, Σαράντος Ευσταθόπουλος, σε ανάρτησή του στα social media, ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Πάριο:

«Η αλήθεια είναι ότι του έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και λόγω νησιού... ❤️
(θα ακολουθήσει και το επίσημο δελτίο τύπου)

Με τον «απόλυτο» Γιάννη Πάριο κατά την υποδοχή του στο Νοσοκομείο Μεταξά‼️

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της δωρεάς κρεβατιών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά, με την οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά, ότι δεν είναι απλά ο τραγουδιστής του έρωτα, αλλά ο Άνθρωπος της πραγματικής αγάπης προς το συνάνθρωπο‼️ Τον ευχαριστούμε θερμά‼️»

Η αλήθεια είναι ότι του έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και λόγω νησιού... ❤️

(θα ακολουθήσει και το επίσημο δελτίο...

Δημοσιεύτηκε από Sarados Efstathopoulos στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021


Πηγή: ethnos.gr

v