Μακιγιέζ άφησε μόνα τα παιδιά της και κατέστρεψαν τα καλλυντικά και τον... νιπτήρα της!

Μακιγιέζ άφησε μόνα τα παιδιά της και κατέστρεψαν τα καλλυντικά και τον... νιπτήρα της!

Πολλά μπορούν να συμβούν όταν αφήνουμε τα μικρά παιδιά χωρίς επιτήρηση. Το «κακό», μάλιστα, μπορεί να συμβεί ακόμη και μέσα σε λίγα λεπτά, όπως συνέβη στην Τζέιλιν Μπάτλερ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Τζέιλιν Μπάτλερ είναι makeup artist, οπότε είχε αρκετά είδη μακιγιάζ και περιποίησης στο σπίτι, αφού είναι τα εργαλεία της δουλειάς της για να συντηρεί την οικογένειά της. Τα περισσότερα από αυτά, μάλιστα, κοστίζουν μια περιουσία!

Λίγο πριν τελειώσει το 2020, όμως, βρήκε τα σύνεργά της κατεστραμμένα και τους κόπους της πασαλειμμένους στον νιπτήρα, το πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού. Οι «ένοχοι» αυτής της καταστροφής δεν ήταν άλλοι από τα δύο μικρά παιδιά της!

Η νεαρή γυναίκα ακούγεται να κλαίει κατά τη διάρκεια του βίντεο που ανέβασε στα social media. «Ήμουν εκτός εαυτού μόλις είδα τα λεφτά μου, που τα βγάζω σκληρά, να έχουν πεταχτεί στο νιπτήρα. Είναι τόσο θλιβερό. Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

@jaybeamua

I got the call right at midnight, 2020 said “real quick before I go...” Does anyone know how to get shadow out of carpet? ##Welcome2021 ##fyp ##disaster

♬ original sound - Jaylynn Butler


Πηγή: iefimerida.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v