Περιμένω περίοδο, πότε πρέπει να κάνω β-χοριακή;

Περιμένω περίοδο, πότε πρέπει να κάνω β-χοριακή;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας!Έχω ένα τεστ αχνό θετικό χωρίς όμως να έχω καθυστέρηση. Περιμένω περίοδο 7/12. Ποτέ πρέπει να κάνω β-χοριακή;
Απάντηση:

Όταν περιμένουμε περίοδο, μία ή δύο μέρες μετά, πρέπει το τεστ κυήσεως το πρωινό, στα ούρα, να βγει θετικό για να είστε έγκυος. Σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες πρέπει να κάνετε β-χοριακή στο αίμα. Η β-χοριακή μπορεί να δείξει αν είστε έγκυος ή όχι και μία και δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v