Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: ελεύθεροι οι 2 ανήλικοι - «έχουν lower και proficiency» δηλώνει ο πατέρας

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: ελεύθεροι οι 2 ανήλικοι - «έχουν lower και proficiency» δηλώνει ο πατέρας

Αν και εμμένουν στον ισχυρισμό ότι βρίσκονταν σε άμυνα, έτοιμοι να ζητήσουν συγνώμη και μπροστά στο θύμα δηλώνουν οι δύο ανήλικοι που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην αποβάθρα της Ομόνοιας. Μαζί τους, αφέθηκε ελεύθερος και ο ειδικός φρουρός που, ύστερα από συνεννόηση με τη μητέρα τους, πρόσφερε «υπηρεσίες συμβούλου» στα δύο παιδιά ώστε να γλιτώσουν τη σύλληψη.

«Ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για την πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη», δήλωσε στις κάμερες ο δικηγόρος των δραστών. 

Μετά την απολογία τους ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, τα αδέλφια 17 και 15 ετών, αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Καλούνται, δηλαδή, να παρουσιάζονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά στους τρεις μήνες ενώ τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και επιτήρηση από επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Η μητέρα τους, πάντως, στηρίζει τον ισχυρισμό των παιδιών ότι τον καυγά ξεκίνησε ο σταθμάρχης, αναγκάζοντάς τους να αμυνθούν: «Ξέρω τι παιδιά έχω και γι' αυτά παλεύω. Εγώ ζητάω συγγνώμη για τα παιδιά μου, αλλά τα προκάλεσε, έκανε τον τραμπούκο μέσα στο βαγόνι, τους έβρισε, τους έκανε μπούλινγκ. Χειροδίκησε εναντίον τους. Να βγει ο κύριος και να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος. Τους έκανε μπούλινγκ. Θα τα στηρίξω μέχρι τέλους. Αυτός που έδωσε το βιντεάκι έχει κατακρεουργήσει τα παιδιά μου. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου αλλά θα βγει η αλήθεια.»

Στο μεταξύ, ο πατέρας των παιδιών δεν σταματά να τα υπερασπίζεται μιλώντας για την καλή εικόνα που έχουν πέραν αυτού του δυσάρεστου περιστατικού: «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v