«Σταματήστε τη συγκοίμηση!»: μαμά που έχασε το 2 μηνών μωρό της προειδοποιεί

«Σταματήστε τη συγκοίμηση!»: μαμά που έχασε το 2 μηνών μωρό της προειδοποιεί

Μία μαμά θρηνεί για τον χαμό του 2 μηνών γιου της και θέλει να προειδοποιήσει και τους άλλους γονείς να σταματήσουν την συγκοίμηση όσο τα παιδιά τους είναι μωρά. Η δική της εμπειρία ήταν τραγική, αφού το μωράκι της έχασε τη ζωή του από ασφυξία, ενώ κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του.

Ο 2 μηνών Hugo πέθανε από έλλειψη οξυγόνου και εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκαν από ανακοπή καρδιάς. Οι γονείς του, τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι τους και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την μηχανική υποστήριξη, άφησε την τελευταία του πνοή στις 22 Αυγούστου. 

«Ήταν ένα υγιέστατο μωράκι»

«Δεν ξέρω πως να πείσω τους άλλους γονείς να μην κοιμούνται ποτέ στο ίδιο κρεβάτι με τα μωρά τους, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Ο πόνος που νιώθουμε κάθε μέρα που πρέπει να ζούμε χωρίς το αγγελούδι μας, είναι τεράστιος» λέει συντετριμμένη η μαμά του Hugo. 

Λίγες μέρες πριν το περιστατικό, οι γιατροί τους είχαν επιβεβαιώσει πως ο μικρός του είναι υγιέστατος. Τίποτα δεν θα είχε συμβεί, αν δεν τον είχαν πάρει να κοιμηθούν μαζί στο κρεβάτι τους. 

Πηγή: kinbox.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v