Ζευγάρι γέννησε 4δυμα λίγους μήνες αφού είχε υιοθετήσει 4 αδελφάκια

Ζευγάρι γέννησε 4δυμα λίγους μήνες αφού είχε υιοθετήσει 4 αδελφάκια

Όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή - ακόμα και το να βρεθείς ξαφνικά με 9 παιδιά από 'κει που δεν το περίμενες! Ο λόγος για ένα ζευγάρι που, όταν παντρεύτηκαν, συμφώνησαν μεταξύ τους πως θέλουν πέντε παιδιά.

Τον Δεκέμβριο του 2019, το ευτυχισμένο ζευγάρι από την Πενσυλβάνια που είχε ήδη ένα μωράκι, υιοθέτησε 4 αδελφάκια κι έτσι έφτασε στα πέντε παιδιά που πάντα ήθελε. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφύλασσε μια έκπληξη που δεν είχαν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. 

Μία εβδομάδα με την υιοθεσία, ανακάλυψαν πως η μαμά είναι έγκυος σε τετράδυμα. «Ήταν τεράστια έκπληξη!» είπε η ευτυχισμένη μαμά. «Νόμιζα ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος, αλλά τελικά έκανα λάθος!».

Ο μπαμπάς από την άλλη, δηλώνει ευτυχής για την καλή σχέση που διατηρεί το ζευγάρι, παρά τα 9 μικρά παιδιά τους: «Ευτυχώς, η σχέση μου με την γυναίκα μου ευδοκιμεί στο χάος!». 

Όλα δείχνουν, όμως, πως η οικογένεια έχει βρει τον ρυθμό τους και ζει ευτχισμένη: 

«Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι νόμιζα» παραδέχεται η μαμά των 9 παιδιών. «Υπήρχαν στιγμές που ανησυχούσα και αγχωνόμουν για διάφορα, αλλά όλα κυλούν ομαλά και είμαστε πανευτυχείς με την εξέλιξη». 

Όπως και να’ χει, η μεγάλη οικογένεια μοιάζει πανευτυχής κι εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Πηγή: today.com

v