Γιατί είναι υπέροχο να μεγαλώνουμε μικρούς Υδροχόους 

Γιατί είναι υπέροχο να μεγαλώνουμε μικρούς Υδροχόους

Όλα τα νήπια είναι ακαταμάχητα και το καθένα έχει τα «δυνατά» του σημεία για να σε κάνει να λιώνεις! Τα παιδιά Υδροχόοι, για παράδειγμα, είναι τσαχπίνικα, χαμογελαστά και αποφασιστικά. Γι' αυτό και είναι υπέροχο να μεγαλώνεις μικρούς Υδροχόους...

Τα παιδιά Υδροχόοι είναι αυτό που λέμε «εύκολα» και «ευχάριστα». Σαν μωρά δεν κλαίνε πολύ, δεν φωνάζουν ιδιαίτερα, τρώνε στην ώρα τους και κοιμούνται σχετικά εύκολα. Μεγαλώνοντας, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά.

Τα νηπιάκια Υδροχόοι είναι τις περισσότερες φορές χαμογελαστά, κοινωνικά και δημιουργικά! Λατρεύουν τα Lego τους και μπορούν να περάσουν ατέλειωτες ώρες συναρμολογώντας τα κομμάτια ενός παζλ! Η φαντασία τους είναι μοναδική και σίγουρα ξεχωρίζουν για την καλλιτεχνική τους κλίση. 

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους, είναι πως σκέφτονται πριν πάρουν κάποια απόφαση. Αλλά όταν την πάρουν, δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν πειθαρχούν. Απλά έχουν ισχυρά «θέλω» και τα διεκδικούν μέχρι τέλους. 

Αυτό όμως που κάνει τους μικρούληδες Υδροχόους ακαταμάχητους, είναι η ανεξαρτησία, η αυτονομία και η αυτοπεποίθησή τους. Μη σας ξεγελάει η ηλικία τους. Ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν πώς να το αποκτήσουν και μπορούν να το καταφέρουν χωρίς τη βοήθειά σας. Κι αν σας βρουν αντίθετους, θα επιστρατεύσουν όλη τους την τσαχπινιά μέχρι να σας πείσουν!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v