Ηλεία: Πέθανε 34χρονη έγκυος από επιπλοκές, αφού γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

Ηλεία: Πέθανε 34χρονη έγκυος από επιπλοκές, αφού γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

Μερικές φορές, τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στον πόνο και τη θλίψη και που προκαλεί η ίδια η ζωή. Μία από αυτές τις φορές ήταν και όταν πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μιας 34χρονης γυναίκας, λίγο πριν σφίξει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Σύμφωνα με το τοπικό patrisnews.com, η πάντα χαμογελαστή Ελένη Κώστα, ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πύργου. Η κατάσταση της υγείας της, όμως, επιδεινώθηκε πριν λίγες μέρες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη προκειμένου να κρατήσουν την Ελένη στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το κοριτσάκι της, το οποίο γεννήθηκε λίγο πριν φύγει για πάντα η μαμά του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης οφείλεται σε πνευμονική εμβολή.

Η τραγική είδηση σόκαρε τον δήμο Πύργου, όπου κατοικεί ο σύζυγος και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας. Η Ελένη Κώστα καταγόταν από την Ηγουμενίτσα, αλλά πριν μερικά χρόνια μετακόμισε στον Πύργο για να σπουδάσει. Εκεί γνώρισε τον άντρα της, παντρεύτηκαν και ονειρεύονταν να κάνουν την δική τους οικογένεια. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια...

Πληροφορίες από: patrisnews.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v