15χρονος βάζει φωτιά στο μπάνιο της θείας του γυρνώντας βίντεο Tik Tok

15χρονος βάζει φωτιά στο μπάνιο της θείας του γυρνώντας βίντεο Tik Tok

To  εξαιρετικά δημοφιλές σε μικρούς και μεγάλους Τik Tok, μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου και συγκίνησης χάρη στα βιντεάκια που ανεβάζουν οι χρήστες. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που το περιεχόμενο είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστα γεγονότα όπως το συγκεκριμένο με έναν 15χρονο να βάζει φωτιά στο μπάνιο της θείας του αφού προσπάθησε να πετύχει ένα challenge.


 

Η 32χρονη θεία διηγήθηκε το απίστευτο περιστατικό στο Reddit και ζήτησε τη γνώμη των χρηστών για το τι πρέπει να κάνει με τον ανιψιό της. Η γυναίκα φιλοξενούσε τον αδερφό της και την οικογένειά του καθώς έμεινε άνεργος κατά την διάρκεια της πανδημίας και τον έδιωξαν απ' το σπίτι του.

Ήθελε να τους βοηθήσει όμως ο ανιψιός της ήταν τόσο ατίθασος που έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά στο μπάνιο της προσπαθώντας να πετύχει ένα challenge στο Tik Tok.

Όπως έγραψε η ίδια: «Πριν από δύο ημέρες, ο ανιψιός μου έβαλε φωτιά στο μπάνιο μου κάνοντας ένα βιντεάκι για το TikTok. Απ' ότι μου είπε υπάρχει ένα challenge στο οποίο σχεδιάζεις ένα σχήμα στον καθρέφτη σου με λακ μαλλιών και μετά με έναν αναπτήρα του βάζεις φωτιά για να φανεί. Υποτίθεται ότι δεν κάνει καμία ζημιά... Λοιπόν, η φωτιά εξαπλώθηκε στις πετσέτες του μπάνιου και από εκεί σε κάτι έπιπλα. Έπρεπε να εκκενώσουμε το σπίτι! Ευτυχώς, η πυροσβεστική ήρθε γρήγορα και η ζημιά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Το μπάνιο όμως έχει καεί τελείως!»

Απ' ότι φαίνεται μια απλή συγγνώμη δεν ήταν αρκετή καθώς η θεία λίγο μετά το συμβάν ζήτησε από τον αδερφό της να πάρει την οικογένειά του και να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι.

Πηγή: 7news.com.au

v