Καθηγήτρια αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της και διώκεται ποινικά

Καθηγήτρια αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της και διώκεται ποινικά

Τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, σεξουαλικής κακοποίησης και αποπλάνησης δεν είναι μόνο γένους θηλυκού. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», 1 στα 10 αγόρια παγκοσμίως πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν την ηλικία των 18 ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ενήλικες γυναίκες ή άντρες αποπλανούν ανήλικα αγόρια.

Μια τέτοια υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν μερικές ώρες, με θύμα ένα 13χρονο αγόρι. Η μητέρα του μαθητή της Β’ γυμνασίου, ανακάλυψε στον υπολογιστή του γιου της φωτογραφίες του μαζί με την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα από το 2020.

Στις 20 Ιανουαρίου πήγε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και προχώρησε σε καταγγελία της καθηγήτριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φιλόλογος με το ανήλικο αγόρι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις τόσο στο σπίτι του μαθητή, όσο και σε ξενοδοχείο της Αττικής. Μάλιστα, όπως ανέφερε το παιδί σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 36χρονη γυναίκα του είχε υποσχεθεί να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. 

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας, εκτός από τις φωτογραφίες που είχε αποθηκεύσει ο ανήλικος στον υπολογιστή του, υπάρχουν ευρήματα και στο κινητό του όπου εκμυστηρεύεται τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της καθηγήτριας, στην οποία δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πληροφορίες από: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v