Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι δώρο να του κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι δώρο να του κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ερωτική και παθιάρικη ημέρα του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και ανυπομονούμε να την γιορτάσουμε, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, με τον καλό μας. Φτιάξτε ατμόσφαιρα και χαρίστε στον αγαπημένο σας ένα όμορφο δώρο που θα δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για πάντα! Αν δεν ξέρετε τι του ταιριάζει ή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να ψάξετε, τα άστρα σας δίνουν απλόχερα τη λύση.

Κριός

To κατάλληλο δώρο για έναν ατίθασο και δραστήριο Κριό είναι αυτό που θα τονίσει την έντονη προσωπικότητά του, ενώ παράλληλα θα είναι και χρήσιμο. Ένας ασημένιος αναπτήρας με χαραγμένα τα αρχικά του ή μια κομψή γραβάτα για το γραφείο του, είναι οι τέλειες επιλογές που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή του.

Ταύρος

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι Ταύροι διακρίνονται για την καλαισθησία τους και για την αγάπη τους προς οτιδήποτε φαίνεται ακριβό. Η πιο ασφαλής επιλογή που θα τον ικανοποιήσει και μάλιστα με το παραπάνω είναι μια δερμάτινη ατζέντα του 2021 ή ένα ημερολόγιο. Πιστέψτε μας, σίγουρα θα το εκτιμήσει!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι σπιτόγατοι (ακόμα και πριν από την καραντίνα!) και τους αρέσει να χαλαρώνουν και να βλέπουν ταινίες αραχτοί στον καναπέ τους σαν να μην έχουν καμία έγνοια. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερο δώρο από ένα χουχουλιάρικο κουβερτάκι ή μια άνετη πιτζάμα; Μια τέτοια επιλογή σίγουρα θα σας κάνει την καλύτερη σύζυγο στον κόσμο!

Καρκίνος

Συναισθηματικός και άκρως ρομαντικός ο Καρκίνος περιμένει από την σύντροφό του κάτι συμβολικό που, όμως, θα έχει βαθύ νόημα και θα αντιπροσωπεύει την σχέση τους. Με άλλα λόγια, αυτό που θα κάνει τρισευτυχισμένο τον αγαπημένο σας είναι κάτι που θα φτιάξετε εσείς η ίδια. Μπορεί να είναι μια κάρτα που να περιέχει μια ερωτική εξομολόγηση ή ένα ποίημα. Ό,τι και αν επιλέξετε, από την στιγμή που βάλατε κόπο και ενέργεια για να το φτιάξετε, θα εκτιμηθεί δεόντως.

Λέων

Το ζώδιο που φημίζεται για την τόλμη και την γοητεία του είναι ο Λέων. Τα λιονταράκια δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποσπούν όμορφα σχόλια από τους γύρω τους. Το τέλειο δώρο, λοιπόν, είναι αυτό που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ντύσιμό του όπως ένα πουκάμισο ή ένα μάλλινο κασκόλ.

Παρθένος

Είναι κοινό μυστικό ότι οι Παρθένοι είναι δύσκολοι στις προτιμήσεις τους. Το δώρο που θα επιλέξεις για τον σύντροφό σου πρέπει να είναι είτε πρακτικό, είτε να έχει άμεση σχέση με κάποιο χόμπι του. Αν ασχολείται με την μουσική μπορείς να του πάρεις ένα mp3 player ή μπορείς να επιλέξεις κάτι πρακτικό όπως ένα σετ καλυμμάτων για το αυτοκίνητο.

Ζυγός

Oι Ζυγοί είναι ίσως οι πιο περιποιημένοι και κομψοί άντρες του ζωδιακού κύκλου.  Ένα σετ καλλυντικών σε βαλιτσάκι ταξιδίων που να περιλαμβάνει αφρόλουτρο, σαμπουάν και οδοντόκρεμα (επειδή είναι λάτρης της καθαριότητας) ή ένα after shave, είναι το ιδανικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Σκορπιός

Στους Σκορπιούς αρέσει να διαβάζουν! Είτε πρόκειται για εφημερίδες, είτε για κόμικ ή βιβλία είναι πραγματικοί βιβλιοφάγοι, πράγμα που κάνει την επιλογή δώρου...παιχνιδάκι για μας! Ένα βιβλίο του αγαπημένου του συγγραφέα ή μια συλλογή από τεύχη κόμικ είναι το καλύτερο δώρο για έναν Σκορπιό!

Τοξότης

Υπό άλλες συνθήκες, για να κάνεις ευτυχισμένο έναν Τοξότη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα έπρεπε να τον πας μια μίνι εκδρομή στο Ναύπλιο ή την Πελοπόννησο. Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο φέτος είναι αδύνατον, πρωτοτυπήστε και χαρίστε στο ταίρι σας μια υδρόγειο ή έναν ταξιδιωτικό οδηγό και προγραμματίστε μαζί το επόμενο ταξίδι σας, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι λάτρης της τεχνολογίας αλλά και των φωτογραφιών. Υπάρχει άραγε καλύτερο δώρο από μια ψηφιακή κορνίζα με δικές σας φωτογραφίες; Ένα απλό και όμορφο δώρο που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα του Αιγόκερου!

Υδροχόος

Στους Υδροχόους αρέσουν τα πολύ... προσωπικά δώρα και, δεν εννοούμε τίποτα υλικό. Αυτό που θα κάνει ευτυχισμένο τον σύντροφό σας είστε εσείς. Μην διστάσετε λοιπόν να φορέσετε τα πιο σέξι σας εσώρουχα και να του χαρίσετε μια βραδιά πάθους που θα του μείνει αξέχαστη.

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά πρωταγωνιστούν στην ζωή του Ιχθύ, επομένως ένα δώρο που θα του φανεί χρήσιμο στον καθημερινό στίβο εργασίας του, είναι και η σωστή επιλογή. Μία συλλεκτική πένα, ένα organizer ή ένα διακοσμητικό γραφείου για να αποθηκεύει τις κάρτες ή τα στιλό του είναι κάτι που θα το αφήσει ικανοποιημένο.

v