Μαμά ακινητοποιεί νεαρό που παρενόχλησε την κόρη της και βοηθά στη σύλληψή του

Μαμά ακινητοποιεί νεαρό που παρενόχλησε την κόρη της και βοηθά στη σύλληψή του

Μια μαμά μπορεί να κάνει τα πάντα για την ασφάλεια και την ευτυχία του παιδιού της. Θα τα βάλει με όποιον το πειράξει, θα κυνηγήσει όποιον το απειλήσει και θα μπει μπροστά από κάθε κίνδυνο προκειμένου να το προστατέψει. Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε την μαμά από το Lake Jackson που βρήκε την ψυχική αλλά και τη σωματική δύναμη να τα βάλει με έναν νεαρό άντρα.

Ο λόγος για μία μαμά από το  Lake Jackson, η οποία επιστρέφοντας από τη δουλειά στις 31 Ιανουαρίου, είδε έναν νεαρό στην αυλή του σπιτιού της. Συγκεκριμένα, κοιτούσε από το παράθυρο το δωμάτιο της έφηβης κόρης της, ενώ εκείνη έλειπε. 

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως και προσπάθησε να συλλάβει μόνη της τον 19χρονο δράστη. Εκείνος έτρεξε για να ξεφύγει αλλά, για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στην μαμά που όλη αυτή την ώρα παρακολουθούσε τη σκηνή.

Τον άρπαξε και, λειτουργώντας με το «ένστικτο της μάνας» όπως δήλωσε, τον ακινητοποίησε. Εκείνη την ώρα έφτασε και η κόρη της στο σημείο, και βοήθησε την μητέρα της να πιάσουν τον νεαρό. 

Οι αστυνομικοί, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, της πρότειναν δουλειά στο αστυνομικό τμήμα!

Πηγή: click2houston.com

v