Νέα καταγγελία κατά του Π. Χαϊκάλη για απόπειρα βιασμού

Νέα καταγγελία κατά του Π. Χαϊκάλη για απόπειρα βιασμού

Οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις μοιάζουν να μην έχουν τέλος αφού καθημερινά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας και μία καινούρια αποκάλυψη. Η νέα καταγγελία, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αφορά γνωστό κωμικό ηθοποιό και έχει να κάνει με απόπειρα βιασμού.

Η καταγγέλουσα περιέγραψε στην ΕΡΤ τις εφιαλτικές στιγμές που, όπως τόνισε, έζησε πριν από 31 χρόνια στα χέρια του γνωστού ηθοποιού χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του. Σύμφωνα το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, μάλιστα, έχει καταγγείλει επίσημα το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών στο οποίο θα κατατεθεί και ο φάκελος τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, σε σημερινό δημοσιέυμα της εφημερίδας On Time, αποκαλήφθηκε το όνομα του καταγγελόμενου που δεν είναι άλλος από τον Παύλο Χαϊκάλη.

Η καταγγελία της ηθοποιού στην ΕΡΤ

«Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη»

Οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί – όπως λέει – πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. «Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα».

Γιατί αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της

Σύμφωνα με την ηθοποιό, οι πρόσφατες καταγγελίες κατά του κωμικού ηθοποιού την ώθησαν στο να λύσει τη σιωπή τη:

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ» τόνισε η καταγγέλλουσα.

H απάντηση του Παύλου Χαϊκάλη

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο γνωστός ηθοποιός στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. 

Το βίντεο με την αποκάλυψη της ηθοποιού (στο 02:25)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v