Ψητοπωλείο φτιάχνει πιτόγυρο σε σχήμα ανθοδέσμης για τον  Άγιο Βαλεντίνο

Ψητοπωλείο φτιάχνει πιτόγυρο σε σχήμα ανθοδέσμης για τον  Άγιο Βαλεντίνο

Η γιορτή του Αγίου βαλεντίνου είναι προ των πυλών και φέτος περισσότερο από ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη από μικρές αφορμές που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα και την ασφυκτική κατάσταση στην οποία ζούμε. Ωστόσο, τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα δωράκια για τον αγαπημένο μας φέτος αποκλείονται, αφού τα καταστήματα είναι… ερμητικά κλειστά!

Αν λοιπόν, δεν θέλετε να καταφύγετε στην καθιερωμένη ανθοδέσμη (που, μπορείτε να βρείτε μια και τα ανθοπωλεία θα είναι ανοιχτά αυτό το Σαββατοκύριακο), σας έχουμε τη λύση: πιτόγυρο σε σχήμα ανθοδέσμης!

Ναι, καλά ακούσατε! Την ιδέα είχε ένα ψητοπωλείο στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να προσφέρεις στον έρωτα της ζωής σου από μια τεράστια πίτα γύρο σε σχήμα… ανθοδέσμης. 

«O έρωτας περνά από το στομάχι» είπε με χαμόγελο ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου Μανώλης Σταυρακάκης σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ σχολίασε με νόημα «καλά είναι και τα τριαντάφυλλα, αλλά δεν τρώγονται».

Η πίτα γύρος – ανθοδέσμη ζυγίζει περίπου 8,5 κιλά και ισοδυναμεί με περίπου 25 απλά πιτόγυρα. Βέβαια η πρωτότυπη ανθοδέσμη μπορεί να φαγωθεί όχι από ένα, αλλά από πέντε ζευγάρια, αλλά στον έρωτα όλα χωράνε!

Πηγή: eurohoops.net

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v