Τα bio dh βοηθούν στην σύλληψη και στην αποκατάσταση της ισορροπίας των ορμονών;

Τα bio dh βοηθούν στην σύλληψη και στην αποκατάσταση της ισορροπίας των ορμονών;

Ερώτηση:
Καλημέρα σας. Έχω ένα αγοράκι 8 ετών με φυσιολογικό τρόπο σύλληψης και προσπαθούμε να αποκτήσουμε και ένα ακόμη παιδάκι. Λόγω ορμονών σε εμμηνοπαυσιακές τιμές, ο γιατρός μου συνέστησε τα bio dh. Γνωρίζετε αν βοηθούν στην σύλληψη και στην αποκατάσταση της ισορροπίας των ορμονών; Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Η DHEA βοηθά μόνο συγκεκριμένη ομάδα γυναικών με συγκεκριμένο ορμονικό προφίλ. Όχι όλες τις γυναίκες. Χρειάζεται λεπτομερής αξιολόγηση από τον ειδικό.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v