Μαρτυρία 14χρονης: «Ο σύντροφος της μητέρας μου με κακοποιεί σεξουαλικά από τα 6»

Μαρτυρία 14χρονης: «Ο σύντροφος της μητέρας μου με κακοποιεί σεξουαλικά από τα 6»

Η υπόθεση της 14χρονης που εκμυστηρεύτηκε την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί κατ’ εξακολούθηση από τον σύντροφο της μητέρας της, έχει προκαλέσει σοκ τόσο στη Ρόδο όσο και σε όλη τη χώρα.

Το κοριτσάκι, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, επιβεβαίωσε όσα είχε υποστηρίξει και λίγο νωρίτερα για τον 35χρονο, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι άρχισε την εγκληματική του δράση όταν ακόμα ήταν μαθήτρια της Α’ τάξης του Δημοτικού.  

Η 14χρονη περιέγραψε τον τρόπο που ο δράστης ασελγούσε εις βάρος της, λέγοντας πως οι σεξουαλικές του επιθέσεις συνεχίστηκαν μέχρι πέρυσι, όταν το κορίτσι φοιτούσε στην Ά γυμνασίου. 

Ο 35χρονος από την άλλη, κατέθεσε πως κάποιες φορές η 14χρονη προσπάθησε να βάλει το χέρι του στο στήθος της αλλά εκείνος αμέσως την απέτρεψε εξηγώντας της πως ο ίδιος και η μητέρα της είναι σύντροφοι, ενώ μετά από κάθε απόρριψη ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντί του.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το ανήλικο κορίτσι διέψευσε τις μαρτυρίες του δράστη με στοιχεία, ενώ ομολόγησε πως δεν μίλησε όλο αυτό το διάστημα στην μητέρα και την αδελφή της επειδή φοβόταν. 

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της

«Παλεύω με τα ‘’γιατί’’. Γιατί δεν το κατάλαβα πιο νωρίς. Γιατί δεν είδα πιο νωρίς κάτι. Αυτά όλα τα ‘’γιατί’’ με τρώνε σιγά σιγά. Με έκανε και τον εμπιστεύτηκα για τα παιδιά και στο τέλος έπεσα στον γκρεμό», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι η μητέρα του κοριτσιού.

«Αυτό που με πίκρανε περισσότερο ήταν ο φόβος που ένιωσε η κόρη μου που δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο φόβος της… Φοβάται και να μιλήσει, φοβάται να πει το οτιδήποτε. Γιατί το έκανε;».

Πηγή: rodiaki.gr

v