Γέννησα πριν από ένα μήνα και είδα καφέ αίμα. Τι σημαίνει;

Γέννησα πριν από ένα μήνα και είδα καφέ αίμα. Τι σημαίνει;

Ερώτηση:
Γεια σας γέννησα στις 9/12/20 και θηλάζω. Στις 31 Ιανουαρίου μου ήρθε λίγο καφέ αίμα και την επόμενη μέρα μου ήρθε από λίγο μια φορά μόνο την ημέρα. Τι σημαίνει;

Απάντηση:

Η λοχεία είναι γνωστό πως κρατάει σαράντα ημέρες. Σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να δείτε αίμα και είναι φυσιολογικό. Μόνο η μεγάλη αιμορραγία με πόνους μας ανησυχεί και χρήζει υπερήχων. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v