Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά είχα αίμα και πρήξιμο στην κοιλιά. Είναι ανησυχητικό;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά είχα αίμα και πρήξιμο στην κοιλιά. Είναι ανησυχητικό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση! Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά από 8 μέρες είχα αίμα, πρήξιμο στην κοιλιά και πόνο σαν να έχω περίοδο - να σημειωθεί ότι περίοδο είχα 2 ήμερες πριν πάρω το χάπι. Είναι ανησυχητικό; Σας ευχαριστώ!
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης μέρας αλλάζει ριζικά το ορμονολογικό προφίλ του κύκλου. Οπότε, μπορεί να εμφανιστεί αίμα, μπορεί να υπάρχει πρήξιμο, μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Παρ' όλ' αυτά, αν είναι κάτι που επιμένει, πρέπει να σας δει ένας γιατρός από κοντά, να το εκτιμήσει σωστά, μήπως είναι κάτι άλλο και έχετε μπερδευτεί.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v