«Όταν αρρώστησα ήμασταν λίγο καιρό μαζί αλλά εκείνος δεν έφυγε, με στήριξε σε όλα»

«Όταν αρρώστησα ήμασταν λίγο καιρό μαζί αλλά εκείνος δεν έφυγε, με στήριξε σε όλα»

H αληθινή αγάπη φαίνεται στα δύσκολα και η ιστορία της Ανθής Βούλγαρη με τον σύζυγό της, το αποδεικνύουν περίτρανα!

Η Ανθή, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, γνωρίστηκε πριν τρία χρόνια με τον ντράμερ Κώστα Κωνσταντινίδη σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Ο έρωτάς τους ήταν αμοιβαίος και δυνατός και πριν έναν χρόνο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα. Ωστόσο, πριν φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, έζησαν μία δύσκολη περιπέτεια που αντί να τους χωρίσει, τους ένωσε ακόμα περισσότερο. 

Η Ανθή, λίγους μήνες αφού γνώρισε τον άντρα της, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε μία δύσκολη επέμβαση. Ο καλός της, παρότι δεν γνωρίζονταν πολύ καιρό, επέλεξε να σταθεί δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια και να την στηρίξει. 

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. 

Όσο για το πρόβλημα υγείας της, η αφήγησή της σε βραδινή, τηλεοπτική εκπομπή, ήταν συγκλονιστική: 

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω "Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;". Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω "τι κάνω;". Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει... Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανθή Βούλγαρη.

«Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι.»

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v