Μαμά πήγε να πάρει το μωρό της απ' τον βρεφονηπιακό, αλλά το είχαν δώσει σε άλλον!

Μαμά πήγε να πάρει το μωρό της απ τον βρεφονηπιακό, αλλά το είχαν δώσει σε άλλον!

Όταν αφήνεις το μωρό σου στον βρεφονηπιακό ή τον παιδικό σταθμό για μερικές ώρες, είσαι ήσυχος πως κάποιος το προσέχει, το φροντίζει και το κρατάει ασφαλές. Ωστόσο, μία μαμά από την Αμερική, βρέθηκε μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη (και μάλιστα καθόλου ευχάριστη) όταν, μετά τη δουλειά, πήγε να πάρει το παιδί της από τον βρεφονηπιακό σταθμό.

Στις 25 Ιανουαρίου, η συγκεκριμένη μαμά στάθηκε στην πόρτα του σταθμού όπως κάθε μέρα για να παραλάβει το 7 μηνών μωράκι της. Μία βρεφονηπιοκόμος πήγε να το φέρει αλλά λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε με άδεια χέρια, λέγοντας της πως το μωρό της λείπει! «Τί εννοείται λείπει;» απάντησε έντρομη η μαμά και η υπεύθυνη του σταθμού της είπε πως είχαν δώσει τον γιο της σε μία άγνωστη γυναίκα λίγο νωρίτερα. 

Η μαμά, όπως είναι φυσικό, πανικοβλήθηκε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ευτυχώς, μέσα στην επόμενη ωρα, η μαμά που είχε πάρει το μωρό της το… επέστρεψε στον βρεφονηπιακό σταθμό, όπου βρίσκονταν ακόμα η μαμά του μαζί με τους αστυνομικούς. 

Η αστυνομία «έκλεισε» την υπόθεση της εξαφάνισης, αλλά οι υπεύθυνοι του σταθμού βρήκαν τον μπελά τους αφού έδωσαν το μωρό σε μία άγνωστη μαμά, χωρίς να ζητήσουν τα στοιχεία της ή να βεβαιωθούν πως είναι δικό της. Ο σταθμός κινδυνεύει να χάσει την άδειά του και, μεταξύ μας, όχι άδικα!

Πηγή: abcactionnews.com

v