Γυναίκα έσωσε εγκαταλελειμμένο μωράκι από τα σκουπίδια

Γυναίκα έσωσε εγκαταλελειμμένο μωράκι από τα σκουπίδια

Είναι πραγματικά σοκαριστικό όταν νέες μητέρες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους. Πόσο μάλλον η αυτή η περίπτωση, που συνέβη στην Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου μία μαμά έβαλε το νεογέννητο μωρό της σε μία σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε σε κάδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα περνούσε δίπλα από ένα κάδο σκουπιδιών και άκουσε ένα θόρυβο που έμοιαζε με κλάμα μωρού.  

«Δεν έψαξα τον κάδο - φοβόμουν πολύ να κοιτάξω!» δήλωσε η γυναίκα. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφθασε άμεσα στο σημείο. 

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τη σακούλα από τον κάδο, την άνοιξαν και είδαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι. Χωρίς να χάσουν χρόνο, μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του. 

Ωστόσο, η γυναίκα που βρήκε το μωράκι δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό της:

«Ήταν πολύ θλιβερό. Νιώθω άσχημα τόσο για την μαμά που έκανε κάτι τέτοιο, όσο και για το μωράκι που παραλίγο να πεθάνει πριν καλά καλά γεννηθεί» είπε σοκαρισμένη η γυναίκα. «Για να κάνει μια μητέρα κάτι τέτοιο, μάλλον θα ήταν απελπισμένη. Ελπίζω να βρεθεί και να έχει την βοήθεια που χρειάζεται.»

Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε ίδρυμα για εγκαταλελειμμένα παιδιά, ενώ η διευθύντρια του ιδρύματος δήλωσε πως έχουν να δουν κάτι παρόμοιο για πάνω από 8 χρόνια. Ωστόσο, επεσήμανε πως υπάρχουν πολλοί φορείς που μπορούν να βοηθήσουν μαμά και κόρη. 

Πηγή: kcrg.com

v