Έχω καθυστέρηση ένα μήνα, αλλά δεν είμαι έγκυος. Τι να κάνω;

Έχω καθυστέρηση ένα μήνα, αλλά δεν είμαι έγκυος. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Έχω καθυστέρηση ένα μήνα, αλλά δνε είμαι έγκυος. Τι να κάνω;
Απάντηση:

Αν έχετε καθυστέρηση και έχετε κάνει τεστ και δεν είστε έγκυος, τότε αυτό που χρειάζεται είναι ένας υπέρηχος σε πρώτη φάση και ορμονολογικές εξετάσεις σε δεύτερη.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v