Μαμά φτιάχνει τα πιο μαμαδίστικα κοσμήματα... από μητρικό γάλα!

Μαμά φτιάχνει τα πιο μαμαδίστικα κοσμήματα... από μητρικό γάλα!

Η αξία του μητρικού γάλακτος είναι αναμφίβολα ανεκτίμητη. Τρέφει το μωράκι μας, ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα και χτίζει έναν άρρηκτο δεσμό μεταξύ μας. Έχοντας, λοιπόν, αυτά υπόψη της η Cat Warrington αποφάσισε να ξεκινήσει μια... εξειδικευμένη επιχείρηση δημιουργώντας «μαμαδίστικα» κοσμήματα κατασκευασμένα από μητρικό γάλα!

 

Η 30χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά από ένα ταξίδι της στις ΗΠΑ, μετέτρεψε το δικό της μητρικό γάλα σε αναμνηστικό και από τότε αποφάσισε να φτιάξει τη δική της σειρά κοσμημάτων, τα οποία θα ήταν κατασκευασμένα από το γάλα των ενδιαφερόμενων μαμάδων.

H ιδέα της έκανε πάταγο και τα αιτήματα που άρχισε να λαμβάνει ήταν πάρα πολλά! Η διαδικασία έχεις ως εξής: οι ενδιαφερόμενες αποστέλλουν στην Warrington το μητρικό τους γάλα, το οποίο η ίδια αναμιγνύει αργότερα με μια ειδική σκόνη ρητίνης. Το «πλάθει» στο σωστό σχήμα και το τοποθετεί σε υποστήριξη κοσμημάτων, φτιάχνοντας σκουλαρίκια, μενταγιόν και δαχτυλίδια. Μόλις σκληρύνει και στεγνώσει, είναι έτοιμο για να στολίσει τον λαιμό ή τα χέρια μιας μαμάς.

«Ο γιος μου ο George είναι 21 μηνών και η κόρη μου Florence είναι 4. Είχα πολλά προβλήματα όταν θήλαζα τον Τζορτζ επειδή ήταν αλλεργικός. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κόψω πολλά φαγητά από τη διατροφή μου. Το κόσμημα αυτό μου θυμίζει εκείνη την περίοδο.» είπε σε συνέντευξή της.

Παρόλο που δέχτηκε χιλιάδες διθυραμβικά σχόλια, υπήρχαν και ορισμένοι που δεν πήραν με καλό μάτι το εγχείρημά της και της έστελναν προσωπικά μηνύματα, εκφράζοντας το πόσο αηδιασμένοι ήταν.

Η πολυμήχανη μαμά δεν άφησε τα αρνητικά σχόλια να την επηρεάσουν και συνέχισε να κάνει αυτό που της αρέσει χαρίζοντας χαμόγελα σε πολλές μαμάδες.

Πηγή: edp24.co.uk

v