6 λάθη στο ντύσιμο που μας «προσθέτουν» κιλά

6 λάθη στο ντύσιμο που μας «προσθέτουν» κιλά

Με το ντύσιμό μας μπορούμε να αναδείξουμε τα «δυνατά» μας σημεία και να κρύψουμε πολλές ατέλειες, αρκεί να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες - που φυσικά, κάνουν τη διαφορά! Υπάρχουν ρούχα που, όσο και να μας αρέσουν, δυστυχώς μας προσθέτουν κιλά και γι' αυτό και πρέπει να τα αποφύγουμε πάση θυσία. Δείτε ποια είναι αυτά και ποια μυστικά του στιλ εξασφαλίζουν μια λεπτή και κομψή σιλουέτα.

Φαρδιά μπλούζα και φούστα

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στο ντύσιμο που μας προσθέτουν πολλά κιλά είναι ο συνδυασμός μιας φαρδιάς μπλούζας με φούστα. Για να δείχνετε πιο λεπτή φορέστε μια ζώνη και σηκώστε τη μπλούζα ώστε να την καλύψετε όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Μπλούζα έξω από τη φούστα

Mην φοράτε τις μπλούζες έξω από την φούστα καθώς αυτό κάνει την φιγούρα σας να φαίνεται δυσανάλογη. Προτιμήστε τις ψηλόμεσες φούστες και στενά μπλουζάκια, τα οποία θα φοράτε από μέσα. Ένα έξυπνο κόλπο για να φαίνεστε πιο αδύνατη είναι να συνδυάσετε το ντύσιμο αυτό με μια ζακέτα ή ένα μπολερό, το οποίο θα αφήσετε ξεκούμπωτο.

Λεπτές ζώνες

Οι λεπτές ζώνες τονίζουν την σιλουέτα σε αντίθεση με τις φαρδιές, οι οποίες είναι και πιο μοντέρνες και καλύπτουν τα παραπανίσια κιλά στην περιοχή της μέσης.

Συνδυάζετε το ριγέ με τζάκετ

Να θυμάστε όσο μεγαλύτερες είναι οι κάθετες γραμμές, τόσο πιο αδύνατη φαίνεστε. Ωστόσο, πρέπει να το συνδυάσετε με ένα παλτό που έχει μακρύ μήκος και όχι με ένα τζάκετ ή ένα bomber!

Πολύ στενά φορέματα

Αν υπάρχουν κάποια παραπάνω κιλά, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε φορέματα. Τα φορέματα σε γραμμή Α είναι ιδανικά για σώματα που έχουν κιλά στην περιφέρεια και στους γλουτούς. Τονίζουν τέλεια την μέση (μπορείτε να βάλετε και έξτρα ζώνη) και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σας κάνουν να φαίνεστε σαν μοντέλο. Αν έχετε αρκετή κοιλιά, μπορείτε να επιλέξετε φορέματα balloon που θα δώσουν ένα πιο λεπτό, κοριτσίστικο στοιχείο στον σωματότυπο.

Έντονες χρωματικές αντιθέσεις

Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις τραβούν την προσοχή σε σημεία που δεν θα θέλαμε! Συχνά αποφεύγουμε τους μονοχρωματικούς συνδυασμούς διότι μας φαίνονται πολύ απλοί. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει! Ίσα-ίσα που το αποτέλεσμα είναι πιο κομψό.

Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v