3 νεαροί άντρες βίασαν δύο 15χρονες μαθήτριες, αφού πρώτα τις μέθυσαν

3 νεαροί άντρες βίασαν δύο 15χρονες μαθήτριες, αφού πρώτα τις μέθυσαν

Τα καταγγελλόμενα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών σε ανήλικα παιδιά έχουν αυξάνονται βδομάδα τη βδομάδα με ανησυχητικούς ρυθμούς! Κάθε μέρα μαθαίνουμε για παιδιά που έχουν υποστεί τη σεξουαλική βία στο πετσί τους, ενώ κάποια από αυτά παραπάνω από μία φορά.

Το νέο περιστατικό που διερευνάται αφορά δύο 15χρονα κορίτσια από την δυτική Αττική, τα οποία έπεσαν θύματα τριών ανδρών οι οποίοι πρώτα τις μέθυσαν και στη συνέχεια βίασαν τη μια και ασέλγησαν στην άλλη. 

Τα κορίτσια, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους σε άθλια κατάσταση, ενημέρωσαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο Παίδων όπου και πιστοποιήθηκαν τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Οι γιατροί, μάλιστα, διαπίστωσαν ότι η μια 15χρονη, η οποία βιάστηκε, έφερε κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Επίσης, ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και, με οδηγό τις περιγραφές των κοριτσιών, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο από τους τρεις δράστες τους οποίους και συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 19 και 24 ετών, ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός της υπόθεσης. 

Πηγή: protothema.gr
v