Βραβείο πιο άτακτου παιδιού παίρνει ο μικρός που έχει διαλύσει 12 τηλεοράσεις

Βραβείο πιο άτακτου παιδιού παίρνει ο μικρός που έχει διαλύσει 12 τηλεοράσεις

Οι περισσότεροι από εμάς, τρελαίνονται όταν το παιδί τους πάρει ένα στυλό και μουτζουρώσει τους τοίχους, το τραπεζάκι του σαλονιού ή το κάλυμα του καναπέ. Κι όμως, υπάρχουν παιδιά που είνα ικανά για πολύ μεγαλύτερες ζημιές και το χειρότερο βρέθηκε και ζει στο Νορθάμπτον της Αγγλίας.

Η Σιάμα Άντεργουντ έχει 4 παιδιά, αλλά ένα από αυτά, ο μικρός Τζάξον έχει κοστίσει στην οικογένεια περισσότερα από 7000 ευρώ σε ζημιές. Όπως λέει, από τότε που περπάτησε όταν ήταν 10 μηνών, ο βενιαμίν της οικογένειας δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στο διάβα του.

Έχει ήδη διαλύσει 12 τηλεοράσεις κι έχει καταστρέψει το σπίτι με χίλιους-δυο τρόπους είτε σκορπώντας το χώμα της γλάστρας σε όλο το σαλόνι, είτε ξαναβάφοντας τους φρεσκοβαμμένους τοίχους με κηλίδες άσπρης μπογιάς.

Και όσο η Σιάμα του λέει να μην κάνει ζημιές τόσο πιο καταστροφικός γίνεται ο μικρός. «Μια μέρα», λέει η μαμά του, «πήρε το βούτυρο απ' το ψυγείο και το ξόδεψε όλο επάνω στο σώμα του. Έχει χαλάσει 12 τηλεοράσεις σε 18 μήνες είτε τραβώντας τες με δύναμη απ’ το υπόλοιπο σύστημα είτε πετώντας αντικείμενα στην οθόνη. Την άλλη φορά έβαλε ένα παιχνίδι του στον φούρνο την ώρα που μαγείρευα. Κόντεψε να βάλει φωτιά στο σπίτι – ο φούρνος είχε ήδη πάρει φωτιά όταν μπήκα στην κουζίνα».

«Τα σκέφτομαι και γελάω», συμπληρώνει η Σιάμα, «γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κλαίω απ’ τα νεύρα μου». 

Ο πιτσιρίκος έχει βουλώσει επανειλλημένα το μπάνιο, το έχει βάψει γκρι, ενώ έχει βάψει και τον εαυτό του λευκό! Μια νύχτα, η μαμά του ξύπνησε μέσα στη νύχτα και τον βρήκε να έχει μουτζουρώσει όλο το δωμάτιό του με μπλε μαρκαδόρο και να έχει γίνει μπλε και ο ίδιος, απ’ την κορφή ως τα νύχια.

Ο καναπές και τα χαλιά ήταν του κουτιού όταν ο Τζάξον αποφάσισε να σκορπίσει το χώμα της γλάστρας σε όλο το σαλόνι, καταστρέφοντας ότι υπήρχε εκεί.

Παρ’ όλα τα στραβά του, όμως, η Σιάμα (που έχει ακόμα 3 αγόρια) είναι περήφανη για τον μικρούλη που ξεπέρασε μια σοβαρή πάθηση όταν ήταν 4 μηνών κι από τότε εξελίσσεται ραγδαία.

Ο λογαριασμός που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι: 3000 ευρώ σε τηλεοράσεις, 1700 ευρώ σε επισκευές, 1600 ευρώ σε υπηρεσίες καθαρισμού και 700 ευρώ σε αντικατάσταση αγαθών που διέλυσε ή ξόδεψε με λάθος τρόπο!

Πηγή: thesun.co.uk

v