20χρονη που δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω σπάνιας πάθησης, έμαθε πως είναι έγκυος!

20χρονη που δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω σπάνιας πάθησης, έμαθε πως είναι έγκυος!

H ιστορία της 28χρονης Nicole Moore θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από κάποιο βιβλίο (ακόμα κι από την Καινή Διαθήκη!) αφού στα 20 της ανακάλυψε πως είναι έγκυος ενώ ήταν ακόμα παρθένα, και χωρίς να έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Nicol έκανε μία σχέση στα 18 της, αλλά όταν ήρθε η ώρα να προχωρήσει στο «επόμενο βήμα», ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε επειδή ο πόνος ήταν αφόρητος. Επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της ο οποίος, μετά από διάφορες εξετάσεις, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Nicol πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται «κολεόσπασμος» ή «κολπικός σπασμός». Πρόκειται για μία σεξουαλική δυσλειτουργία κατά την οποία η γυναίκα, ακόμα κι αν θέλει να κάνει να σεξ, ο κόλπος κλείνει ακούσια με αποτέλεσμα να πονάει αφόρητα σε περίπτωση διείσδυσης. 

Ωστόσο, η Nicol με τον σύντροφό της συνέχισαν να είναι μαζί, ανακαλύπτοντας τους δικούς τους τρόπους να περνούν καλά και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις. Παρόλα αυτά, η Nicol ήταν ακόμα ουσιαστικά παρθένα! 

Έτσι, όταν δύο χρόνια αργότερα άρχισε να νιώθει ξαφνικές ναυτίες ή καούρες, το μυαλό της δεν πήγε στην εγκυμοσύνη μέχρι που η εργοδότης της, μια γυναίκα με την οποία ήταν δεμένη, την ενημέρωσε πως μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος και χωρίς διείσδυση, εάν τα υγρά του άντρα βρεθούν κοντά στον κόλπο της γυναίκας. 



Η Nicole αγόρασε ένα τεστ εγκυμοσύνης την ίδια κιόλας μέρα, και πραγματικά, ανακάλυψε πως ήταν έγκυος! «Ένιωσα σοκαρισμένη και μπερδεμένη όταν έμαθα ότι περιμένω παιδί, αφού δεν είχα κάνει ποτέ μου σεξ!» λέει σήμερα η γυναίκα γελώντας. «Έγινα το ανέκδοτο της παρέας, και όλοι με φώναζαν “Παρθένα Μαρία”».

Η μεγάλη ανησυχία της μέλλουσας μαμάς αλλά και των γιατρών ήταν πώς θα καταφέρει να γεννήσει λόγω της σπάνιας ασθένειάς της. Μετά από ειδική φαρμακευτική αγωγή, όμως, κατάφερε όχι μόνο να γεννήσει χωρίς πρόβλημα, αλλά να κάνει και για πρώτη φορά σεξ!

Σήμερα, η κόρη της Nicole είναι 8 ετών και, παρά το ότι η πάθησή της εξακολουθεί να υπάρχει, έχει βρει τρόπους να την αντιμετωπίζει και να έχει κανονική σεξουαλική ζωή. Η ίδια δηλώνει ευτυχής που επιτέλους μπορεί να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις χωρίς πρόβλημα, ενώ νιώθει ευγνωμοσύνη για το κοριτσάκι της, «το μικρό της θαύμα» όπως την αποκαλεί. 

Πηγή: news.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v