Ζευγάρι δέθηκε με χειροπέδες για να μη… χωρίζει κάθε τρεις και λίγο!

Ζευγάρι δέθηκε με χειροπέδες για να μη… χωρίζει κάθε τρεις και λίγο!

Εσείς τί κάνετε όταν καβγαδίζετε συχνά με τον σύντροφό σας; Σίγουρα, πάντως, δεν καταφεύγετε στη λύση που βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι από την Ουκρανία που, προκειμένου να σώσει τη σχέση του, δέθηκε με χειροπέδες!

Ο 33χρονος Alexander και η 28χρονη Victoria, ξεκίνησαν αυτό το «πείραμα» όπως το ονμάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στόχος τους είναι να μην χωρίζουν κάθε φορά που μαλώνουν, αλλά να μάθουν να είναι μαζί «και στα καλά αλλά και στα άσχημα». Μάλιστα, ανέβασαν το πείραμά τους στο Instagram και έχουν ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες ακόλουθους. 

«Κάθε μέρα που περνά, το συνηθίζουμε όλο και περισσότερο. Γίνεται πιο εύκολο» δήλωσε ο Alexander  στο Reuters. Όσο για την ιδέα, τους ήρθε μία από τις πολλές φορές που καβγάδισαν.

«Χωρίζαμε μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού η Victoria είπε ξανά ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: Τότε, θα σε δέσω μαζί μου».



Η κοπέλα στην αρχή ήταν αρνητική με την ιδέα του συντρόφου της, αλλά τελικά την αποδέχτηκε. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, κανείς από τους δύο δεν έχει προσωπικό χώρο. Δεμένοι με τις χειροπέδες, κάνουν μαζί τα πάντα: από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ μέχρι το διάλειμμα για τσιγάρο.

Όσο για την τουαλέτα, ο ένας εκ των δύο περιμένει απ’ έξω με το χέρι του να παραμένει εντός της τουαλέτας, ενώ κάνουν ντους εναλλάξ.

Σκέφτηκα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα κι ότι θα φέρει στη ζωή μου νέα θετικά συναισθήματα που δεν είχα βιώσει πριν», δήλωσε η Victoria. «Τον αγαπώ, γι’ αυτό πήρα την απόφαση να το κάνω».



Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram παρουσιάζοντας μια ειδυλλιακή συνύπαρξη, με λεζάντες που τονίζουν τη σημασία του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης. Έχουν επίσης εμφανιστεί σε εκπομπές της ουκρανικής τηλεόρασης.

Όσο για τους καβγάδες, δεν έχουν σταματήσει αλλά πλέον τους αντιμετωπίζουν διαφορετικά: «Δεν εξαφανίστηκαν οι μεταξύ μας τσακωμοί, συνεχίζουμε να μαλώνουμε. Αλλά όταν πλησιάζουμε ένα αδιέξοδο και δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, απλά σταματάμε να μιλάμε αντί να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε», δήλωσε ευχαριστημένος ο Alexander.

Πηγή: reuters.com

v