Μαμά 7χρονης Αναστασίας: «Δώστε μας κουράγιο, καταρρέουμε...»

Μαμά 7χρονης Αναστασίας: «Δώστε μας κουράγιο, καταρρέουμε...»

Πριν από λίγες μέρες η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της 7χρονης Αναστασίας που βρίσκεται στην Αμερική εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας, τίμησε την κόρη της και δήλωσε δημόσια τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνη. Σήμερα, κι ενώ η κόρη της δίνει μάχη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, ζητάει τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

Ίσως η αγάπη και η θετική ενέργεια όλων μας δώσει δύναμη και κουράγιο στην κα. Πρεζεράκου για να σταθεί με αισιοδοξία και δύναμη δίπλα στην κόρη της που την χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Η σημερινή της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook  μιλάει για την δύσκολη περίοδο που διανύει ολόκληρη η οικογένεια, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου. 

«4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασια και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλίνι, όλοι μαζί σαν οικογένεια, αφού άλλωστε ποτέ δεν αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον.

Σήμερα πάλι όλοι μαζί στην κλινική βιώνουμε την πιο δύσκολη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος.

Δώστε μας κουράγιο παιδιά , καταρρέουμε...»

4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασια και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλινι , όλοι...

Δημοσιεύτηκε από Prezerakou Xenia Dharam Atma στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v