Έρρικα Πρεζεράκου: «Η μικρή Αναστασία χρειάζεται την προσευχή μας»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Η μικρή Αναστασία χρειάζεται την προσευχή μας»

Πριν από λίγο καιρό, η 7χρονη ανηψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, Αναστασία Τριανταφυλάκη, διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Με τη στήριξη του κόσμου, η μικρή βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας για να λάβει μια πολύ ειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Δίπλα στη μικρή, στάθηκε απ’ την πρώτη στιγμή η θεία της και πρωταθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία ζήτησε προσωπικά τη συμβολή όλων στη μάχη που επρεπε να δώσει η ανηψούλα της. 

Πριν από λίγες μέρες, η μαμά του κοριτσιού μίλησε για την δύσκολη περίοδο που διανύει ολόκληρη η οικογένεια, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου. «Δώστε μας κουράγιο» έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. 

Εχθές το βράδυ, έκκληση για την προσευχή μας και την θετική μας ενέργεια έκανε και η Έρρικα Πρεζεράκου, γράφοντας: 

«Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασια μας . Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται ..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να σας έχει ο Θεός καλά 🙏🙏»

Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασια μας ....

Δημοσιεύτηκε από Errica Prezerakou στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021
v