Νταντά ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει τα παιδιά που προσέχει από διερχόμενο αμάξι

Νταντά ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει τα παιδιά που προσέχει από διερχόμενο αμάξι

Δεν υπάρχει χειρότερος φόβος για έναν γονιό από το να πάθει κάτι το παιδί του. Ευτυχώς, για αυτά τα δυο αγοράκια, 2 και 3 ετών, η νταντά τους αποδείχτηκε ο φύλακας άγγελος τους, όταν τα έσωσε από διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε χάσει τον έλεγχο. Η ηρωίδα Jillian Mendoza ρίσκαρε τη ζωή της και τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο οι πράξεις προκάλεσαν τον θαυμασμό και την αλληλεγγύη χιλιάδων κατοίκων.

Η νταντά είχε βγάλει βόλτα τα μικρά, όταν είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως, έσπρωξε το καρότσι μακριά της για να σώσει τα δυο παιδιά, αλλά δυστυχώς, η ίδια δεν απέφυγε την σύγκρουση.

Αμέσως διακομίσθηκε στο πιο κοντινό νοσοκομείο όπου έκανε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις μέσα στο πρώτο 24ωρο, διότι το τραύμα στο κεφάλι της ήταν πολύ σοβαρό και τα κόκαλα της είχαν σπάσει.

«Είναι η καλύτερα νταντά που θα μπορούσαμε να έχουμε κοντά μας. Της χρωστάω τη ζωή των παιδιών μου και θα είμαι δίπλα της για πάντα» δήλωσε συγκινημένη η μητέρα των δυο αγοριών.

Η ηρωική πράξη της Mendoza προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης από χιλιάδες κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να τη στηρίξουν και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά με πολλά μηνύματα αγάπης.

Πηγή: globalnews.ca

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v