Στη φυλακή αθλητικός παράγοντας για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονων αθλητριών

Στη φυλακή αθλητικός παράγοντας για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονων αθλητριών

Μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου και το τσουνάμι καταγγελιών που ακολούθησαν, δύο αθλήτριες της κολύμβησης κατήγγειλαν παράγοντα του αθλητικού ομίλου τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Τα δύο 17χρονα πλέον κορίτσια, κατήγγειλαν πως πριν από 7 χρόνια, κι ενώ βρίσκονταν στην ηλικία των 10 ετών, ο συγκεκριμένος άντρας τις κακοποιούσε σεξουαλικά για δύο ολόκληρα χρόνια: από το 2013-2015. Μετά από τις καταθέσεις των κοριτσιών, οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του και κατέσχεσαν και πορνογραφικό υλικό.

Ο 74χρονος παράγοντας και ιδρυτικό μέλος κολυμβητικού ομίλου της Αττικής συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, εκτός από τις φρικτές περιγραφές, είπαν στους έμπειρους αξιωματικούς και τους ψυχολόγους ότι πήραν το θάρρος να μιλήσουν, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πηγή: in.gr

v