Τι δείχνει το χρώμα των μαλλιών για την προσωπικότητά σου

Τι δείχνει το χρώμα των μαλλιών για την προσωπικότητά σου

Tα μαλλιά είναι σύμβολο της θηλυκότητάς μας! Είτε διατηρούμε το φυσικό μας χρώμα, είτε τα βάφουμε, η επιλογή του χρώματος που προτιμάμε και έχουμε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Ανακαλύψτε περισσότερα για τον εαυτό σας, διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο και ποιος ξέρει, αν σκέφτεστε μια αλλαγή και εξακολουθείτε να μην ξέρετε τι χρώμα να επιλέξετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καστανά

Οι καστανές φημίζονται για την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά τους. Έχουν μέσα τους πολύ ενέργεια και φροντίζουν πάντα να τη διοχετεύουν στη δουλειά και στα χόμπι τους. Βαριούνται απίστευτα αν δεν έχουν κάτι να κάνουν, γι' αυτό και προσπαθούν πάντα να είναι απασχολημένες. Επειδή έχουν ηγετική προσωπικότητα και ψυχραιμία μπορούν να λύνουν με μεγάλη αποτελεσματικότητα τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι αξιόπιστες και λατρεύουν τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Μαύρα

Οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά είναι ήρεμες, εσωστρεφείς και λίγο - όσο πατάει η γάτα!- εγωκεντρικές. Είναι μυστηριώδη πλάσματα και λατρεύουν την λογοτεχνία. Μπορεί να φαίνονται δυναμικές, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ ευαίσθητες. Έχουν ενσυναίσθηση και δίνουν τις καλύτερες συμβουλές γι' αυτό, χωρίς καμιά αμφιβολία, είναι οι καλύτερες φίλες που θα μπορούσες να έχεις!

Kόκκινα

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και δεν υπάρχουν πιο ερωτικές και παθιασμένες γυναίκες από τις κοκκινομάλες. Ονειροπόλες και ευαίσθητες εκπέμπουν μια ζεστασιά σε μαγεύει. Παρά το γεγονός ότι τραβούν την προσοχή των άλλων έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ζητούν την επιβεβαίωση από τους γύρω τους. Αυτό, όμως, δεν τις εμποδίζει από το να είναι περιπετειώδεις και να δημιουργούν θυελλώδεις σχέσεις και ας τις πληγώνουν!

Ξανθά

Οι άνθρωποι με ξανθά μαλλιά είναι ήρεμοι, χαλαροί, γοητευτικοί και δεν ανησυχούν πολύ για το τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι πάντα στο προσκήνιο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνδρες τις θεωρούν πιο προσιτές. Οι ξανθές, αν και τους αρέσει η σταθερότητα σε μια σχέση είναι αρκετά επιρρεπείς... στους πειρασμούς!

Γκρι

Οι γκριζομάλλες είναι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας! Είσαι πολύ κοινωνικές και βάζουν τις ανάγκες τους σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ευχαριστήσουν όσους αγαπούν. Το χαμόγελό τους δίνει ελπίδα στους φίλους και την οικογένειά τους και όλοι βρίσκουν καταφύγιο και ζεστασιά στην αγκαλιά τους. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που θα γνωρίσει ποτέ κανείς!

Πληροφορίες από brightside.me

 

v