Γιατί τα μωρά του Μαρτίου είναι ξεχωριστά

Γιατί τα μωρά του Μαρτίου είναι ξεχωριστά

Τα μωράκια που γεννιούνται τον πρώτο μήνα της άνοιξης, είναι όντως ξεχωριστά! Δεν είναι και λίγο να έρχεσαι στη ζωή τον πρώτο μήνα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου…

Είναι εκ φύσεως αισιόδοξα

Τα μωρά του Μάρτη εξελίσσονται συνήθως σε χαρούμενα και αισιόδοξα παιδιά που σου κλέβουν την καρδιά με το γέλιο τους! Θα τα δεις σπάνια να γκρινιάζουν χωρίς ουσιαστικό λόγο, ενώ, όταν σε δουν κακόκεφο, θα προσπαθήσουν να σου φτιάξουν τη διάθεση. 

Έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση

Τα μωρά του Μαρτίου, γίνονται ενήλικες με ανεπτυγμένη διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Δύσκολα τους εξαπατάς, ενώ ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό και τη γενναιοδωρία τους. Δεν είναι καθόλου σπάνιο, μάλιστα, να ασχοληθούν με την προσφορά και τον εθελοντισμό. 

Γίνονται δάσκαλοι ή γιατροί

Η προδιάθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά, αλλά και η λαχτάρα που έχουν για έναν καλύτερο κόσμο, συχνά τα οδηγεί να επιλέξουν επαγγέλματα όπου μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά του στους άλλους, όπως δάσκαλοι, γιατροί ή δικηγόροι. 

Είναι προσαρμοστικά και με πολλά ταλέντα

Τα πολλά τους ταλέντα αλλά και η ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες, τα βοηθά να είναι χαρούμενα αλλά και πετυχημένα. Τα παιδιά του Μαρτίου, τις περισσότερες φορές, ελίσσονται με ευκολία στις διάφορες καταστάσεις και πετυχαίνουν τους στόχους τους. 

Αγαπούν τις τέχνες

Συνήθως, αγαπούν τις τέχνες, ενώ και η δική τους καλλιτεχνική πλευρά είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη. Σπάνια θα δείτε ένα παιδί που γεννήθηκε τον Μάρτιο να μην αγαπά τη μουσική ή να αδιαφορεί για τη ζωγραφική.

v