Ανακάλυψε ότι την απατά ο άντρας της από το έξυπνο ρολόι που μετράει θερμίδες

Ανακάλυψε ότι την απατά ο άντρας της από το έξυπνο ρολόι που μετράει θερμίδες

Το να σε απατά ο σύντροφός σου, είναι σίγουρα μια μορφή προδοσίας που δύσκολα μπορεί κάποιος να ανεχτεί. Κάποιοι άνθρωποι, μάλιστα, προτιμούν να μην το μάθουν ποτέ, παρά να το αντιμετωπίσουν!

Η Νάντια Έσεξ, όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αντίθετα, έχει τα μάτια της ανοιχτά και μπορεί να διαβάζει τα σημάδια της απιστίας, ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιος άλλος στη θέση της δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!

Έπειτα από μια βραδινή έξοδο του φίλου της, το έξυπνο ρολόι της, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το ρολόι του συντρόφου της, της έστειλε ειδοποίηση πως ο καλός της είχε κάψει πάνω από 500 θερμίδες μεταξύ 2 με 3 το πρωί - μία ώρα που, υπό κανονικές θερμίδες, θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι του και να κοιμάται. 

Όταν τον ρώτησε πώς έκαψε τόσες θερμίδες στις 2 τα ξημερώματα, εκείνος δεν μπόρεσε να βρει πειστική δικαιολογία με αποτέλεσμα να επιβεβαίωσε τις υποψίες της Έσεξ ότι την… απατά!

Την παράξενη ιστορία της την κατέγραψε σε ένα βίντεο και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Όπως είναι φυσικό έγινε αμέσως viral, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος της και να την συμπαραστέκονται. Ωστόσο, δεν έλειψαν κι εκείνοι που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον (πρώην) σύντροφό της λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι σε κλαμπ και να χορεύει. 

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως αρκετοί από τους followers της Νάντιας, μετά την ιστορία της, έσπευσαν να να αγοράσουν έξυπνα ρολόγια...

Πηγή: gazzetta.gr

v