Αποφάσισε να ξαναγίνει μαμά στα 57 της και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Αποφάσισε να ξαναγίνει μαμά στα 57 της και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και ειδικά στην εποχή μας που ο άνθρωπος ζει μέχρι τα 100 και η επιστήμη μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα και τις πιο τρελές μας επιθυμίες! Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 57χρονη Hιggings που πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει παιδί στα 57 της χρόνια!

«Ζούμε μέχρι τα 100, σκαρφαλώνουμε βουνά και κάνουμε σκι μέχρι τα 90!» είπε η χαρούμενη μαμά, στηρίζοντας την απόφασή να μείνει έγκυος για τρίτη φορά και να γεννήσει το τρίτο της παιδί σε ηλικία 57 ετών. «Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και σηκώνω πολλά βάρη κάθε μέρα. Έχω καλά γονίδια και γέννησα εύκολα».

Το 2016, η Higgins με τον σύζυγό της έχασαν ξαφνικά την κόρη τους όταν ήταν 13 ετών από μια ασθένεια του εγκεφάλου. «Μια τέτοια απώλεια σε συντρίβει και σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι» παραδέχεται η γυναίκα. 



Αφού έχασε την κόρη της, κι ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει την θλίψη και τον πόνο της, άρχισε να σκέφτεται πως θέλει να κάνει ακόμα ένα παιδί. 

«Άρχισα να βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι πάλι έγκυος και αρχικά σκέφτηκα πως αυτό θα ήταν λίγο τρελό… Σιγά σιγά όμως, τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου αρχίσαμε να εξοικειωνόμαστε με την ιδέα. Όταν μάλιστα ανακαλύψαμε πως υπάρχει κλινική που κάνει εξωσωματική σε γυναίκες μετά τα 50, το αποφασίσαμε και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες».

Σήμερα, το ζευγάρι δηλώνει πολύ ευτυχισμένο με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ ο ευτυχισμένος μπαμπάς δήλωσε περήφανος για τη γυναίκα του που τα κατάφερα παρά όλες τις προβλέψεις για μη επιτυχημένη εγκυμοσύνη και γέννησε τον βενιαμίν τους. 

Πηγή:today.com

v