Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε δύο 14χρονα αγόρια και τα εγκατέλειψε στο δρόμο

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε δύο 14χρονα αγόρια και τα εγκατέλειψε στο δρόμο

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των γονιών για τα παιδιά τους, που τον εκφράζουν με κάθε ευκαιρία, είναι μην «τα πατήσει αυτοκίνητο»! Από μικρά προσπαθούμε να τους μάθουμε να περνούν τον δρόμο με ασφάλεια, να κοιτούν το φανάρι και να σέβονται τον ΚΟΚ. Ωστόσο, δεν αρκεί να γνωρίζουν τα παιδιά να κινούνται με ασφάλεια, πρέπει και οι οδηγοί να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να είναι προσεκτικοί.

Κάτι που φαίνεται πως δεν τήρησε ένας οδηγός στην Κύπρο ο οποίος, όχι μόνο παρέσυρε δύο 14χρονα παιδιά με το αυτικίνητό του, αλλά τα εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου χωρίς να τα βοηθήσει. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εχθές 23/3 στις 20:10 το απόγευμα, όχημα αγνώστων στοιχείων, στην οδό Κάτω Περβολιών, χτύπησε και τραυμάτισε δύο 14χρονους που περνούσαν το δρόμο.  Συγκεκριμένα ο ένας 14χρονος έσπρωχνε τον άλλον με ένα καροτσάκι σύμφωνα με το sigmalive.com.

Ο οδηγός του οχήματος, αφού χτύπησε τα δύο παιδιά, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε εγκαταλείποντάς τα στη μέση του δρόμου χτυπημένα. Περατικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου.

Το ένα 14χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας, όμως, διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο άλλος 14χρονος είναι καλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή, από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v