«Η πεθερά μου άλλαξε το όνομα του γιου μου ενώ ανάρρωνα από την καισαρική»

«Η πεθερά μου άλλαξε το όνομα του γιου μου ενώ ανάρρωνα από την καισαρική»

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για χειριστικές πεθερές που καβγαδίζουν με τις νύφες τους ή για γιους που κάνουν ό,τι τους πει η μαμά τους, αλλά ποτέ δεν φανταστήκαμε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που περιγράφει η παρακάτω μαμά!

Η νεαρή γυναίκα με τον άντρα της είχαν αποφασίσει το όνομα του γιου τους όσο ήταν ακόμα έγκυος. Ωστόσο, μετά τον τοκετό κι ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη από την νάρκωση, η πεθερά της έκανε κάτι αδικαιολόγητο: έπεισε τον άντρα της να δηλώσει άλλο μεσαίο όνομα από αυτό που είχαν συμφωνήσει και μάλιστα ένα όνομα που η νεαρή μαμά σιχαινόταν. 

«Είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον άντρα μου για το όνομα του μωρού μας. Ήξερε ποιο όνομα μου άρεσε, και ποιο σιχαινόμουν. Η μητέρα του, όμως, που είναι μια χειριστική γυναίκα και ξέρω πως δεν με συμπαθεί επειδή δεν υποκύπτω στους συναισθηματικούς της εκβιασμούς, τον επηρέασε και άλλαξαν το όνομα του παιδιού μου!

Ενώ ήμουν αναίσθητη μετά την καισαρική τομή, δήλωσαν ως μεσαίο όνομα του γιου μου εκείνο που σιχαίνομαι! Η πεθερά μου είπε στον άντρα μου πως είναι πιο ωραίο όνομα, πως αργότερα θα την ευχαριστούμε και πως μπορεί να θυμώσω λίγο, αλλά θα μου περάσει. Κι εκείνος, που δύσκολα αντιστέκεται στις επιθυμίες της, της έκανε το χατίρι. 

Μάλιστα, όταν συνήλθα από τη νάρκωση δεν μου είπε για την αλλαγή του ονόματος. Δεν είχε το θάρρος! Το ανακάλυψα μόνη μου όταν πήρα στα χέρια μου το πιστοποιητικό γέννησης από το μαιευτήριο. 

Η πεθερά μου δεν σεβάστηκε την απόφασή μας. Δεν σεβάστηκε ούτε εμένα, ούτε τον άντρα μου. Το παιδί είναι δικό μας και έπρεπε να αποφασίσουμε για το όνομά του εμείς - όχι εκείνη και μάλιστα με τόσο ύπουλο τρόπο».

Η γυναίκα εξοργισμένη κατηγόρησε την πεθερά της που έβαλε τον άντρα της να της πει ψέματα και να κλονίσει τη σχέση τους. Κατηγόρησε, όμως, και τον σύζυγό της που έβαλε την επιθυμία της μητέρα τους πάνω από εκείνη, σε ένα θέμα τόσο σοβαρό όπως το όνομα του παιδιού τους. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνθρωποι που διάβασαν το παράπονό της πήραν το μέρος της λέγοντάς της πως ο άντρας της χρειάζεται… ψυχανάλυση ώστε να απογαλακτιστεί από την μαμά του!

Πηγή: 7news.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v