Έφηβοι επιτέθηκαν σε μπαμπά που πήγε να σώσει τον 11χρονο γιο του από τα χέρια τους

Έφηβοι επιτέθηκαν σε μπαμπά που πήγε να σώσει τον 11χρονο γιο του από τα χέρια τους

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Πενσυλβάνια της Αμερικής, όταν ανήλικοι επιτέθηκαν σε έναν μπαμπά ο οποίος, αυτή τη στιγμή, παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό.

O 46χρονος μπαμπάς έτρεξε στο πάρκο δίπλα στο σπίτι του απ΄όπου άκουσε φασαρία και τότε είδε μια συμμορία εφήβων να χτυπάει τον 11χρονο γιο του. Αμέσως μπήκε στη μέση για να σώσει το παιδί του από τα χέρια των ανηλίκων, όμως, εκείνοι αντέδρασαν και του επιτέθηκαν.

Η συμμορία τον έδειρε και τον χτύπησε με ένα βαρύ αντικέιμενο στο κεφάλι, μέχρι που έπεσε αναίσθητος μπροστά στον έντρομο γιο του που παρακολουθούσε το συμβάν.

Ο Allan, ο οποίος είναι νοσηλευτής και όλο αυτό διάστημα εργάζεται ακούραστα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομεία. Μετά από μία πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, βρίσκεται σε κώμα. Πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον δηλώνουν πως ακόμα κι αν επιβιώσει, έχει υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. 

Η σύζυγός του, συντετριμμένη, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Allan από το νοσοκομείο, γράφοντας «Αυτό κάνατε στον άντρα μου… Παλεύει για τη ζωή του μετά από μια δύσκολη εγχείρηση για πολλαπλές αιμορραγίες στον εγκέφαλο».

Κανείς από την οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη… Ο Allan προσπάθησε απλά να σώσει τον γιο του και τώρα κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από μια άσκοπη και ανούσια επίθεση. 

Πηγή: thesun.co.uk

v